Kazou vzw

Niets leukers dan met een grote bende leeftijdsgenoten op vakantie gaan. Er zijn zomer- en wintervakanties voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 18 jaar en ook JOMBA-vakanties voor jongeren met bijzonder aandacht.

Aantal animatoren

8000

Aantal werkuren per dag van een animator

24/24 & 7/7

Aantal kinderen bereikt per dag

gemiddeld 45 per vakantie

Emma Vanhoorne

Wat vind je leuk als animator zijn?

Emma: ja... animator zijn is héél erg fijn, want je kan een groep kinderen begeleiden voor een hele vakantie. Je geeft een superleuke vakantie mee aan jonge kinderen en je bent zelf mee met een fantastische animatorenploeg en je amuseer je megahard!. Het zijn altijd superleuke vakanties.

Wat is je leukste ervaring/herinnering aan animator zijn?

Emma: Het leukste aan animator zijn, is de band die je met de kinderen hebt: je bent een week samen weg, in een goeie sfeer. De activiteiten die je zelf doet op vakantie zijn supertof en je doet ook nieuwe dingen die je normaal niet doet. Ja... dat is supertof!

Wat was het hoogtepunt van de voorbije zomer?

Emma: Moeilijk, er zijn zo veel leuke momenten. De kleine momentjes als er een kind zegt: “ik heb me echt geamuseerd op vakantie” of “ik vond het echt leuk, je bent een megaleuke animator”. Dat geeft je wel voldoening: ik heb het goed gedaan.

Contact Gegevens

Seppe Van Pottlbergh

[email protected]

0473/527360

https://www.kazou.be

Haachtsesteenweg 579 (pb40), 1031 Brussel