Jonge Helden

Jonge Helden ontdekken, experimenteren en gaan op avontuur. Ze bouwen omgekeerde boomhutten, leven als indiaan of dromen in stilte weg. Jonge Helden ontdekken samen wat ze kunnen, durven en willen.

Aantal animatoren

200

Aantal werkuren per dag van een animator

Onze animatoren zijn gemiddeld 13u per dag aan het werk.

Aantal kinderen bereikt per dag

Gemiddelde bereiken wij 100 kinderen per dag.

Celien Van Hoeymissen

Wat vind je leuk als animator zijn?

Het leukste aan animator zijn vind ik dat ik tegelijkertijd een creatieve en sociale uitlaatklep heb gevonden. Ik kan mijn creativiteit kwijt in de spelen die ik maak en in de personages die ik op speelweek speel. Het is voor mij ook heel leuk dat ik die creativiteit kan delen met mensen die het appreciëren en kinderen die zich daarmee amuseren.

Wat is je leukste ervaring/herinnering aan animator zijn?

Leukste herinnering/ ervaring: Het meest magische moment is voor mij op het einde van de speelweek wanneer het eigenlijk tijd is om naar huis te gaan maar de kinderen heel hard hun best doen en zo veel mogelijk zagen bij mama en papa om toch nog heel even te mogen blijven. Wanneer een kind dan naar je toekomt om te zeggen hoe hard hij de speelweek gaat missen en hoe leuk hij het vond, weet je dat je je taak als animator goed hebt gedaan en zie je wat je impact als animator net is.

Wat was het hoogtepunt van de voorbije zomer?

Leukste moment van de voorbije zomer: Mijn leukste moment deze zomer was mijn stage als hoofdanimator. Ik heb enorm veel bijgeleerd die week zowel over mezelf als over het hoofdanimator zijn maar ik heb mij vooral enorm geamuseerd met mijn team en met de kinderen. Weten dat je gesteund wordt door een fantastisch team en dat je er samen voor kan gaan om de kinderen een geweldige week te geven dat is voor mij het allerleukste.

Contact Gegevens

Heleen Mesellem

[email protected]

016 66 43 70

http://www.jongehelden.be/

Vital Decosterstraat 84, 3000 Leuven