CLIP taalvakanties

CLIP Taalvakanties VZW organiseert speelse taalvakanties waarin de focus vooral ligt op het durven spreken. Tijdens leuke excursies, uitdagende activiteiten en speelse taalateliers leren onze deelnemers Frans of Engels spreken. Dit allemaal op zonnige en tot de verbeelding sprekende toplocaties!

Aantal animatoren

340

Aantal werkuren per dag van een animator

Een animator staat maximaal 6u per dag op de planning.

Aantal kinderen bereikt per dag

Over de hele zomer bereiken we 3000 kinderen en jongeren. De eerste week van de zomer zijn dat iedere dag 400 kinderen, verspreid over al onze locaties.

Jennifer Mertens

Wat vind je leuk als animator zijn?

Je komt op unieke locaties terecht en beleeft unieke ervaringen.  Je maakt vrienden voor het leven. De monitoren bij CLIP vormen samen een echte familie. Het mooiste aan animator zijn bij CLIP is op het einde van de week horen van je deelnemers dat Frans / Engels praten leuk is, ze veel bijgeleerd hebben en vooral: dat ze zich geamuseerd hebben!  Doe eens zot! Je kan als animator volledig jezelf zijn mét dat tikkeltje meer. Ik hou ervan om mij te verkleden, sketches te doen en de kinderen te laten lachen.  Als animator bij CLIP krijg je veel kansen om jezelf te ontwikkelen, leren verantwoordelijkheid te nemen... Je kan doorgroeien naar hoofdanimator, stageverantwoordelijke, instructeur, reisbegeleider... Je leert zoveel bij!

Wat is je leukste ervaring/herinnering aan animator zijn?

Elk jaar gaan we met de monitoren op reis, wat telkens voor unieke belevenissen zorgt. Dit jaar gingen we op cruise. Waauw! Op een avond zaten we gezellig in de bar, na te praten over de voorbije zomer. Ineens wordt één van de voorbije kampdansen gespeeld, iedereen staat recht en begint uitbundig mee te dansen. Op dat moment besefte ik hoe uniek dit is: samen op reis op een deze prachtige locaties, met vrienden die eigenlijk familie voor je zijn. 

Wat was het hoogtepunt van de voorbije zomer?

Deze zomer vertelde één van de meisjes op kamp me dat ze gekozen had om mee te gaan met CLIP, omdat ze af en toe gepest werd en ze wilde proberen om nieuwe vrienden te maken op kamp. Op het einde van de week kwam ze naar me toe en zei: bedankt voor deze super week. Ik heb hier zoveel vrienden gemaakt en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Ik ben zo blij dat ik naar hier gekomen ben, ik wil niet terug naar huis!  Bij CLIP hechten we veel belang aan de betrokkenheid van iedereen in de groep. Op kamp is een plaats waar je jezelf mag zijn! 

Contact Gegevens

Sofie Van Loock

[email protected]

016 29 49 99

http://clipvakanties.be/

Groenveldstraat 9, 3001 Leuven-Heverlee